Politica de Confidentialitate

A. INTRODUCERE

 1. Confidentialitatea vizitatorilor website-ului nostru (moongsm.ro) este foarte importanta pentru noi si ne luam angajamentul sa o protejam. Aceasta politica explica ce vom face cu informatiile dumneavoastra personale.
 2. Acordarea consimtamantului asupra utilizarii cookie-urilor in concordanta cu termenii acestei politici atunci cand vizitati website-ul nostru pentru prima data ne permite sa utilizam cookie-uri de fiecare data cand vizitati website-ul nostru.

B. CREDIT

Acest document a fost creat folosind un sablon de la SEQ Legal (seqlegal.com) si modificat de catre Website Planet (www.websiteplanet.com)

C. COLECTAREA INFORMATIILOR PERSONALE

Pot fi colectate, stocate si utilizate urmatoarele tipuri de informatii personale:

 1. informatii despre computer, inclusiv adresa IP, locatia geografica, tipul si versiunea browser-ului si despre sistemul de operare;
 2. informatii despre vizitele si utilizarea acestui website, inclusiv sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizarile paginii si caile de navigare pe website;
 3. informatii precum adresa dvs. de e-mail, pe care o introduceti atunci cand va doriti sa lasati un comentariu;
 4. daca pentru a lasa un comentariu pe moongsm.ro utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, moongsm.ro va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.
 5. informatii care sunt generate in timp ce utilizati website-ul nostru, inclusiv despre cand, cat de des si in ce circumstante il utilizati;
 6. informatii continute in orice comunicari ne trimiteti prin e-mail sau prin intermediul website-ului nostru, inclusiv continutul comunicarilor si metadatele acestora;
 7. orice alte informatii personale pe care ni le trimiteti.

Inainte de a ne divulga informatiile personale ale unei alte persoane, trebuie sa obtineti consimtamantul acelei persoanei atat pentru divulgarea, cat si pentru procesarea informatiilor personale in conformitate cu aceasta politica.

D. UTILIZAREA INFORMATIILOR DVS. PERSONALE

Informatiile personale transmise prin intermediul website-ului nostru vor fi utilizate in scopurile specificate de aceasta politica sau in paginile respective ale website-ului. Putem folosi informatiile dvs. personale pentru:

 1. administrarea website-ului;
 2. personalizarea website-ului nostru pentru dvs.;
 3. autorizarea utilizarii serviciilor disponibile pe website-ul nostru;
 4. trimiterea prin e-mail de notificari solicitate in mod expres;
 5. abordarea solicitarilor si reclamatiilor facute de dvs. sau despre dvs. referitoare la website-ul nostru;
 6. pastrarea securitatii website-ului nostru si prevenirea fraudelor;

Daca trimiteti informatii personale in vederea publicarii pe website-ul nostru, vom publica si vom folosi aceste informatii in concordanta cu intinderea acordului pe care ni-l furnizati.

Fara consimtamantul dvs. expres, nu vom furniza informatiile dvs. personale catre terti pentru marketingul direct din partea acestor terti sau din partea oricarei alte terte parti.

E. DIVULGAREA INFORMATIILOR PERSONALE

Putem divulga informatiile dvs. personale:

 1. in masura in care ni se solicita acest lucru prin lege;
 2. in legatura cu orice procedura legala potentiala sau in curs;

Cu exceptia situatiilor prevazute in aceasta politica, nu vom furniza informatiile dvs. personale catre terti.

F. PASTRAREA INFORMATIILOR PERSONALE

 1. Aceasta Sectiune F stabileste politicile si procedurile noastre de pastrare a datelor, care sunt concepute pentru a ajuta la asigurarea respectarii obligatiilor noastre legale cu privire la pastrarea si stergerea informatiilor personale.
 2. Informatiile personale pe care le prelucram cu orice scop sau scopuri nu vor fi pastrate mai mult decat este necesar pentru acel scop sau scopuri.
 3. Fara a aduce atingere articolului F-2, intervalul de timp în care datele cu caracter personal vor fi stocate este de 3 luni;
 4. In profida celorlalte dispozitii din aceasta Sectiune F, vom pastra documente (inclusiv documente electronice) care contin date cu caracter personal:
  1. in masura in care ni se solicita acest lucru prin lege;
  1. daca consideram ca documentele pot fi relevante pentru orice procedura legala in derulare sau viitoare; si
  1. pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informatii catre terti in scopul prevenirii fraudelor si reducerea riscului de credit);

G. SECURITATEA INFORMATIILOR PERSONALE

 1. Vom lua masuri de precautie tehnice si organizationale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzatoare sau modificarea informatiilor dvs. personale.
 2. Vom stoca toate informatiile personale pe care le oferiti pe serverele noastre securizate (protejate prin parola si firewall).
 3. Ati luat la cunostinta faptul ca transmiterea informatiilor pe internet este in mod obisnuit nesigura si nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.

H. MODIFICARI

Ne rezervam dreptul de a actualiza aceasta politica din cand in cand publicand o versiune noua pe website-ul nostru. Trebuie sa verificati ocazional aceasta pagina pentru a va asigura ca intelegeti orice modificare adusa acestei politici.

I. DREPTURILE DVS.

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare;
 • dreptul de retragere a prezentului consimtamant;
 • dreptul de acces/rectificare/actualizare a datelor;
 • dreptul la stergerea datelor;
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii;
 • dreptul de opozitie;
 • dreptul la portabilitatea datelor;
 • dreptul de a formula plangere in fata Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, ale carei date complete de contact pot fi gasite la adresa web www.dataprotection.ro


Ne puteti solicita sa va oferim orice informatii personale detinem despre dvs.; furnizarea acestor informatii va fi supusa urmatorilor termeni:

 1. furnizarea de dovezi suficiente cu privire la identitatea dvs.

Putem retine informatiile personale pe care le solicitati in masura permisa de lege.

Ne puteti solicita in orice moment sa nu prelucram informatiile dvs. personale in scopuri de marketing.

× Trimite problema pe Whatsapp!